Klanten & Referenties

TACOM verzorgt voor uiteenlopende organisaties verschillende soorten trainingprogramma’s. We zijn er trots op dat een groot deel van deze organisaties al jaren vaste klant zijn. Voor ons toont dat aan dat onze aanpak zijn vruchten afwerpt.

Om een idee te krijgen welke bedrijven voor TACOM hebben gekozen, volgt een kleine selectie. Kijk op LinkedIn voor meer achtergrond over klanten en soorten programma's.

Danone Specialized Nutrition
Danone Waters
Danone Dairy
Alpro

Danone heeft businesslines en lokaties over de hele wereld. Voor deze multinational verzorgen wij vanaf 2012 diverse programma’s o.a. Engage & Influence en Personal Leadership. Onze trainingen dragen bij tot meer begrip in de verschillende (werk)culturen en versterken de samenwerking. Alle trainingen zijn in het Engels en worden op meerdere locaties in Europa gegeven.

Agrifirm

Agrifirm is marktleider op het gebied van veevoeders in Nederland. De organisatie is volop in verandering. Voor Agrifirm, Nutricontrol en andere werkmaatschappijen verzorgen wij diverse langdurige trainings- en coachtrajecten. Daarnaast verzorgt TACOM open trainingen; Daadkrachtig Denken en Doen, Special Slecht nieuws gesprekken, Jezelf en de ander leiden en beïnvloeden en Effectief Communiceren.

Van Nes en Plaisier personeelsdiensten

Ontwikkeling van medewerkers en synergie in samenwerken, zijn essentiële waardes voor Van Nes en Plaisier. Sinds 2010 verzorgen we teamtrainingen, interviewtrainingen, personal coaching en communicatietrainingen.

Driessen Groep

Voor de Driessen Groep verzorgen wij interactieve workshops waar het thema Discriminatie centraal staat.

Coulant Interim

Het is als trainer en ondernemer is het belangrijk om ook “met je voeten in de klei te staan”. Vanaf 2012 tot oktober 2015 is Nicoline als part-time interim Operational Manager verantwoordelijk geweest voor het begeleiden van managers en vestigingen.

Hogeschool InHolland

Vanaf 2009 verzorgt TACOM regelmatig teamcoaching en individuele coaching.

Andere klanten zijn onder meer

  • Aviko
  • Agis
  • De Woonmensen Apeldoorn
  • De Ridder Packaging (BUNZL)
  • Universiteit van Utrecht
  • DKB, De VriesGroep Feadship
  • 100 Industrie

Als ik in één woord mijn coachingstraject met Nicoline zou moeten omschrijven, is dat “samen”. Een reisgenoot tijdens de soms heftige zoektocht naar wie je bent en wat je wilt. Vanuit vertrouwen en no-nonsens benadering vielen de puzzelstukjes bijna natuurlijk in elkaar. Erg prettig vond ik ook dat er geen methode of trucjes werden gebruikt. Nicoline luistert, analyseert en gebruikt wat past.

Eefje Engels, coachingstraject Danone

In de afgelopen 5 jaar heb ik Nicoline leren kennen als een zeer betrokken manager met een praktische instelling. Door haar persoonlijke, mensgerichte aanpak creëert Nicoline een 'veilige' omgeving, waardoor knelpunten en wrijvingen bespreekbaar worden. Nicoline weet snel en doeltreffend de “vinger op de zere plek” te leggen. Door haar sterke focus op de interne bedrijfscultuur, zijn wij van “eilandjes cultuur” naar een “wij-cultuur” gegaan. Nicoline is een prettige, integere sparringpartner voor mij geweest de afgelopen jaren!

Roel Verheijen, Directeur-eigenaar Coulant

Wij kennen Nicoline en Tacom al jaren. De persoonlijke aanpak is dermate succesvol, dat wij haar zien als huistrainer.Zij leeft zich zo sterk in de organisatie en mens in dat zij altijd vanuit de ontwikkelingswensen van de medewerkers zélf leerdoelen laat benoemen. Maatwerk dus.

Nanne van Nes, Van Nes en Plaisier

Met haar oprechte interesse in wat het team beweegt, is Nicoline er in geslaagd een inspirerend maatwerkprogramma op te stellen. In een aantal sessies is de samenwerking in het team naar een hoger plan getild. Daarbij stond de individuele en de gezamenlijke verantwoordelijkheid van de teamleden centraal.

Betty de Leeuw, Directeur Externe betrekkingen InHolland Den Haag