Klanten & Referenties

TACOM verzorgt voor uiteenlopende organisaties verschillende soorten trainingprogramma’s. We zijn er trots op dat een groot deel van deze organisaties al jaren vaste klant zijn. Voor ons toont dat aan dat onze aanpak zijn vruchten afwerpt.

Om een idee te krijgen welke bedrijven voor TACOM hebben gekozen, volgt een kleine selectie. Kijk op LinkedIn voor meer achtergrond over klanten en soorten programma's.

Danone Specialized Nutrition
Danone Waters
Danone Dairy
Alpro

Danone heeft businesslines en lokaties over de hele wereld. Voor deze multinational verzorgen wij vanaf 2012 diverse programma’s o.a. Engage & Influence en Personal Leadership. Onze trainingen dragen bij tot meer begrip in de verschillende (werk)culturen en versterken de samenwerking. Alle trainingen zijn in het Engels en worden op meerdere locaties in Europa gegeven.

Agrifirm

Agrifirm is marktleider op het gebied van veevoeders in Nederland. De organisatie is volop in verandering. Voor Agrifirm, Nutricontrol en andere werkmaatschappijen verzorgen wij diverse langdurige trainings- en coachtrajecten. Daarnaast verzorgt TACOM open trainingen; Daadkrachtig Denken en Doen, Special Slecht nieuws gesprekken, Jezelf en de ander leiden en beïnvloeden en Effectief Communiceren.  

Van Nes en Plaisier personeelsdiensten

Ontwikkeling van medewerkers en synergie in samenwerken, zijn essentiële waardes voor Van Nes en Plaisier. Sinds 2010 verzorgen we teamtrainingen, interviewtrainingen, personal coaching en communicatietrainingen.

Driessen Groep

Voor de Driessen Groep verzorgen wij interactieve workshops waar het thema Discriminatie centraal staat.

Coulant Interim

Het is als trainer en ondernemer is het belangrijk om ook “met je voeten in de klei te staan”. Vanaf 2012 tot oktober 2015 is Nicoline als part-time interim Operational Manager verantwoordelijk geweest voor het begeleiden van managers en vestigingen.

Hogeschool InHolland

Vanaf 2009 verzorgt TACOM regelmatig teamcoaching en individuele coaching. 

Andere klanten zijn onder meer

  • Aviko
  • Agis
  • De Woonmensen Apeldoorn
  • De Ridder Packaging (BUNZL)
  • Universiteit van Utrecht
  • DKB, De VriesGroep Feadship
  • 100 Industrie