Team TACOM

Ik ben Nicoline Schoonderwoerd en ben in 2001 gestart met TACOM, Training Advies Coaching Op Maat. Mijn drive is om organisaties en de mensen die daar werken, verder te helpen in hun ontwikkeling. Sleutelwoord bij mijn aanpak is verbinding. Verbinding met jezelf, verbinding in relatie met anderen en verbinding met de organisatie en organisatiedoelen. Ik heb ervaren dat deze aanpak een blijvend resultaat oplevert.

In de afgelopen jaren heb ik collega trainers leren kennen die vanuit dezelfde visie bezig zijn met het vak. En dat is de basis voor onze samenwerking. We kunnen hierdoor nog beter inspelen op de behoeftes van organisaties en beter tegemoet komen aan de toenemende vraag.

Wilt u meer weten over TACOM? Neem dan eens contact op voor een kennismakingsafspraak.

Saskia Elberse

Ik verzorg training- en coachtrajecten op het gebied van communicatie en management. Verbinding met anderen maken speelt daarbij altijd een rol. Hoe kun je aan je eigen gedragspatronen werken en met succes afstemmen op anderen. Mijn kracht is om mensen in een veilige leeromgeving aan te spreken en uit te dagen om te experimenteren met nieuwe vaardigheden en gedrag.

Enith Brugman

Met veel passie en plezier begeleid ik training-coachingstrajecten op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2017 heb ik ook een specialisatie in het omgaan met grensoverschrijdend gedrag. Ik help mensen door gedrag te spiegelen zowel positief als te ontwikkelen gedrag met de nodige humor en directheid. Door mezelf kwetsbaar op te stellen ontstaat er een sfeer van vertrouwen waarin er met en van elkaar geleerd wordt. Tenslotte maak je er samen met je deelnemers een waardevolle training van. Vanuit verbinding samen door het leerproces voor, tijdens en na de training, daar sta ik voor.

Kirstin op het Veld

Ik help jou, je team of je organisatie verder. Dat kan door 1:1 coaching, oefensessies als acteur, teambuilding, leiderschapsprogramma’s of strategische sessies. De menselijke maat en resultaten gaan bij mij hand in hand. Met de voeten in de klei van de praktijk, humor en scherpte breng ik jouw ontwikkelvraag verder.

Leonie Gebbink

Ik ben een trainer/coach met een theaterachtergrond. Mijn specialiteiten liggen op het vlak van ervarend leren, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Nuchter, doelgericht en snel tot de kern komen zonder daarbij de diepgang te verliezen, kenmerken mijn aanpak. Ik laat deelnemers ervaren dat leren ook heel leuk kan zijn.

Adrie Pinxten

Trainingsacteur en coach met veel ervaring. Door open en eerlijk te zijn ben ik laagdrempelig en betrouwbaar voor deelnemers. Mijn spel kenmerkt zich door sterk realisme en geloofwaardigheid. Ik heb goed oog voor het gedrag van de ander, wat hiervan het effect is en hoe verandering mogelijk is.