Team TACOM

Ik ben Nicoline Schoonderwoerd en ben in 2001 gestart met TACOM, Training Advies Coaching Op Maat. Mijn drive is om organisaties en de mensen die daar werken, verder te helpen in hun ontwikkeling. Sleutelwoord bij mijn aanpak is verbinding. Verbinding met jezelf, verbinding in relatie met anderen en verbinding met de organisatie en organisatiedoelen. Ik heb ervaren dat deze aanpak een blijvend resultaat oplevert.

In de afgelopen jaren heb ik collega trainers leren kennen die vanuit dezelfde visie bezig zijn met het vak. En dat is de basis voor onze samenwerking. We kunnen hierdoor nog beter inspelen op de behoeftes van organisaties en beter tegemoet komen aan de toenemende vraag. 

Wilt u meer weten over TACOM? Neem dan eens contact op voor een kennismakingsafspraak.

Saskia Elberse

Ik verzorg training- en coachtrajecten op het gebied van communicatie en management. Verbinding met anderen maken speelt daarbij altijd een rol. Hoe kun je aan je eigen gedragspatronen werken en met succes afstemmen op anderen. Mijn kracht is om mensen in een veilige leeromgeving aan te spreken en uit te dagen om te experimenteren met nieuwe vaardigheden en gedrag.

Raymond van Driel

Sinds 2000 begeleid ik organisaties en werknemers als (improvisatie)trainer, docent, keynote speaker en coach.
Mijn passie is het helpen van mensen om belangrijke vaardigheden en inzichten te ontwikkelen en om zo effectiever te zijn en plezier uit samenwerking te ervaren. Ik daag deelnemers uit om nieuw gedrag en vaardigheden uit te proberen.  

Marcella Bos

Als een echte teamsporter hou ik van samenwerken. Ik ervaar het steeds weer als een voorrecht om een bijdrage te leveren aan de verbinding van mensen. Verbinding met zichzelf, verbinding met hun teamgenoten en de organisatie. Vanuit die verbinding mensen en teams helpen groeien en in hun kracht zetten, maakt mij een blij mens.  

Leonie Gebbink

Ik ben een trainer/coach met een theaterachtergrond. Mijn specialiteiten liggen op het vlak van ervarend leren, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Nuchter, doelgericht en snel tot de kern komen zonder daarbij de diepgang te verliezen, kenmerken mijn aanpak. Ik laat deelnemers ervaren dat leren ook heel leuk kan zijn.